Еуро СИТЕКС част от STEINHAUS

Фирма “Еуро СИТЕКС” вече е част от семейството на “STEINHAUS”

Благодарение за своята стабилност на чешкия пазар и на пазарите в източна Европа считано от 1.1.2019 ЕуроСИТЕКС получава изключително представителство на продуктите произвеждани от членовете на група STAFAG а именно Steinhaus, Lucotec , Multotec a DOH.  

Корпоративната политика на контролиран самофинансиращ се растеж реализирана в течение на 90 годишната история на компанията обезпечава в наши дни на Steinhaus GmbH не само здрава икономическа база, но и внушително присъствие в целия свят. Steinhaus е част от група STAFAG, която притежава 50 компании с над 3000 сътрудници в света. Семейство STEINHAUS продължава да бъде основен акционер в тази група от компании.

Производствената програма на Steinhaus се състои, освен от ситови повърхности от синтетични материали или стомана, от ламелни сита и филтриращи тъкани от стоманени, синтетични и текстилни влакна. Заедно със своите дъщерни компании Lucotec и DOH се явява производител на пневматични пружинни системи и метални транспортни ленти.

След първите осъществени проекти по инсталиране на пневматични пружини през 2010 година – през Април 2014 бе основана Lucotec GmbH. На този етап като член на STAFAG – фирма Steinhaus прави първите инвестиции в тази начинаеща компания. В настоящият момент Steinhaus се явява мажоритарен акционер в Lucotec и притежател на патента – пневматични пружини. Целта на компаниите е развитие на пазара на пневматични пружини в световен мащаб.

Lucotec се е насочил към решаване на проблеми свързани с нежелани вибрации на вибрационните сита и/или техните конструкции. Пневматичните пружини – са надеждна и оптимална алтернатива, която предлага почти пълно елиминиране на вибрациите в конструкцията, оптимизаране на пресяването и намаляване на експлоатационните разходи и икономия на електроенергия.

 

Multotec

Близо 45 години Multotec помага на най-големите минно добивни компании в преработката на полезни изкопаеми

– по – ефективно и по – надеждно. С подкрепата на водещи специалисти в областта на металургията и технологичното машиностроене, нашето оборудване за преработка на полезни изкопаеми се използва за оптимизация и намаляване на разходите за собствениците на миннодобивни и металургични предприятия в повече от 70 страни на шест континента.

Седалището на Multotec е в Южна Африка, а регистрираните компании предлагащи целия спектър услуги, както и производствените мощности са разположени в Африка, Европа, Азия, Австралия, Северна и Южна Америка, което ни приближава максимално до нашите клиенти.

 

DOH

Компания с над стогодишна история. Специализиран производител на метални транспортни ленти, които се използват там, където не могат да бъдат използвани гумени, текстилни и пластмасови ленти и стандартните решения са неприложими. Тясно профилиран и опитен производител на плетени метални ленти използвани при производства с екстремни условия и натоварвания в различни области на индустрията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *