ЕЛЕКТРОЗАВАРЕНИ МРЕЖИ И РЕШЕТКИ

Овој тип на мрежи наоѓаат широк спектар на примена:

– Прехранбена индустрија

– Хемиска индустрија

– Земјоделска индустрија

– Машинска индустрија

– Архитектура

 

Кај нас овие мрежи се изработуваат претежно за сита, по задача на клиентот односно со калибрирани отвори. Материјалите од кои се изработуваат се главно обичен челик или AISI 304, AISI316.

Електрозаварени мрежи можат да се изработат апсолутно по барање на клиентот, односно кружни детали, ромбоидни детали, правоаголни, итн.

Максимална големина: 2000х3000 мм.

Отвор: од 15,0 мм до 200,0 мм

Материјал (Жица): од Ø 2,0 мм до Ø 10,0 мм

        

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *